Animoso

Animoso bestaat uit de zangeressen Bauwien van der Meer, Klarijn Verkaart en Yvonne Kok. Zij delen hun liefde voor de combinatie van theater en muziek. 

Voor de eerste voorstelling CARNAVAL!  is het ensemble de samenwerking aangegaan met het duo Beth & Flo. De pianisten (Elsbet Remijn en Claudette Verhulst) leerden elkaar kennen op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Het pianoduo geeft klassieke recitals en luistert deze op met gesproken en gezongen woord. De muziek in een verhaal of context plaatsen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van het duo. Voor meer informatie over het duo: https://bethflo.com

Animoso voerde de voorstelling CARNAVAL!  reeds met veel succes uit tijdens het Grachtenfestival, het Weesp Chambermusic Festival, de Valleiconcerten, de Zeister Muziekdagen en tijdens het Maurits Festival in de mijnstreek. 

Op dit moment werkt Animoso aan een nieuwe voorstelling. Zodra er meer nieuws is wordt dat uiteraard op de site bekend gemaakt.

Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van het ensemble. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.