Peertje (6+)

Familievoorstelling Peertje (6+)

“Je moet altijd de waarheid spreken.”

Maar wat nou als je moeder een hele dikke kont heeft en je weet dat zij daar eigenlijk een beetje verdrietig over is…is het dan een goed idee om altijd de waarheid te spreken?

En wat nou als je toevallig hebt gezien dat je buurmeisje iets superstouts heeft gedaan en dat haar vader aan jou vraagt wie dat heeft gedaan…moet je dan de waarheid spreken? Of ben je dan een klikspaan?

En wat nou als je de waarheid een ietsiepietsie overdrijft om je verhaal net een beetje mooier of grappiger te maken…ben je dan meteen een leugenaar? Of een opschepper?

En is de waarheid eigenlijk wel voor iedereen hetzelfde?

Peertje is een grappige muzikale voorstelling (6+) over een serieus en groot onderwerp. Met prachtige muziek van Edvard Grieg over Peer Gynt, de allergrootste leugenaar van Noorwegen.

Zang en spel: Yvonne Kok, Bauwien van der Meer, Klarijn Verkaart
Accordeon: Ellen Zijm
Arrangement: Wijnand van Klaveren
Regie: Janneke Franke
Tekst en concept: Janneke Franke, Wijnand van Klaveren, Animoso

Voor boekingen (vanaf mei 2020): animoso4kids@gmail.com

Wij passen de regie van de voorstelling op dit moment aan naar de RIVM richtlijnen van 1,5 meter en zijn binnenkort dus coronaproof. Wij komen ook naar scholen toe en spelen de voorstelling in de gymzaal, aula of buiten (bij droog weer). Neem contact op met Animoso voor de mogelijkheden.

Voor een indruk van de muziek:

Zie voor de voorlopige speellijst onze agenda pagina.

Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van het ensemble. 

Peertje wordt mede mogelijk gemaakt door:

cropped-img_3030-2.jpg
© Diederik Rooker fotografie